ГРАД
Штип/Кочани
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба и маркетинг
JOB POST
23/06/2022 - 23/07/2022
ПОЗИЦИИ
1
УНАПРЕДУВАЧ/КА НА ПРОДАЖБА – ШТИП/КОЧАНИ

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи. 

Еуротабак има потреба од Унапредувач/ка на продажба во Штип/Кочани  

Цел на работното место 

 • Одговара за остварување на висока изложеност и видливост на асортиманот, брендовите и артиклите со цел да придонесе за зголемување на продажбата и реализација на поставените таргети.

Услови за работа: 

 • Редовна месечна плата; 
 • Полно работно време- 40 часа; 
 • Работа на определено време; 
 • Пријатна работна атмосфера; 
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства; 

Потребни квалификации: 

 • Средно или високо образование; 
 • Возачка дозвола, Б категорија 
 • Најмалку 1 година искуство на иста или слична позиција 
 • Познавање на англиски јазик 
 • Користење на модерната комуникациска технологија

Работни задачи: 

 • Унапредување на продажбата  
 • Остварување на теренски активности  
 • Поставување и одржување на опрема за изложување на брендови 
 • Нуди предлози за можна соработка со продажни места  
 • Проверка на залихите и роковите на производите  
 • Развивање и одржување на односите со клиентите;

Како да аплицирате: 

    Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак. 

Краен рок за аплицирање: до 23.07.2022 

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?