ГРАД
Скопје, Македонија
ПЛАТА
ДОГОВОР
определено време
ОДДЕЛ
Логистика
JOB POST
27/05/2019 - 27/06/2019
ПОЗИЦИИ
1
ВОЗАЧ- ДОСТАВУВАЧ

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Возач- доставувач во Скопје

 

Цел на работното место

 • Одговара за квалитетна и ефикасна дистрибуција на стоки до купувачите на пазарот и до други организациски единици во компанијата со цел да бидат квалитетно и навремено услужени.

 

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време- 40 часа;
 • Работа на определено време;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

 

Потребни квалификации:

 • Средно образование;
 • Возачка дозвола, Ц категорија/ активен возач
 • Најмалку 1 година искуство
 • Комуникациски вештини;
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија;
 • Солидно познавање на автомобилската технологија.

 

Работни задачи:

 • Управување со возило и достава
 • Навремена дистрибуција на производите
 • Врши утовар и истовар на роба
 • Подготвува патни налози
 • Развивање и одржување на односите со клиентите

 

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

*Сите некомплетни апликации нема да бидат разгледувани

 

 

Краен рок за аплицирање: до  27.06.2019

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?