ГРАД
Скопје
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Логистика
JOB POST
30/01/2024 - 29/02/2024
ПОЗИЦИИ
1
Возач – доставувач

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

Еуротабак има потреба од Возач – доставувач

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време – 40 часа;
 • Работа на определено време со можност за продолжување на неопределено
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;
 • Приватно здравствено осигурување;

Работни задачи:

 • Управување со товарно возило;
 • Одговара за квалитетна и ефикасна дистрибуција на стоки до купувачите на пазарот и до други организациски единици во компанијата со цел да бидат квалитетно и навремено услужени.
 • Вршење достава на стоки до продажно место согласно планот за дистрибуција;
 • Врши истовар и утовар според потребното;
 • Одговара за навремено доставување на сервисни налози и фактури за возилото од надворешни сервиси до претпоставениот;

Потребни квалификации:

 • Средно или високо образование;
 • Возачка дозвола, Б и Ц категорија;
 • Комуникациски вештини;

Како да аплицирате:

Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на Еуро Табак.

ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?