ГРАД
Струмица
ПЛАТА
ДОГОВОР
ОДДЕЛ
Продажба
JOB POST
25/01/2022 - 25/02/2022
ПОЗИЦИИ
1
Возач – доставувач за продажен центар Струмица

Eуротабак е компанија која се стреми да биде претпочитан избор за дистрибутер на принципалите и на клиентите во земјата со модерен и ефикасен дистрибутивен систем, најголема покриеност на продажни места, најбрз пробив на пазарот, извонредна грижа за клиентите и големо портфолио на производи со врвен квалитет за крајните потрошувачи.

 

Еуротабак има потреба од Возач – доставувач за продажен центар Струмица

 

Услови за работа:

 • Редовна месечна плата;
 • Полно работно време- 40 часа;
 • Работа на определено време;
 • Пријатна работна атмосфера;
 • Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства;

 

Потребни квалификации:

 • ССС
 • Возачка дозвола, Б и Ц категорија;
 • Најмалку 1 година искуство во продажба;
 • Комуникациски вештини;
 • Општо познавање на модерната комуникациска технологија;
 • Познавање на транспортни, товарни возила

 

Работни задачи:

 • Навремена достава на стоки до продажно место согласно план за дистрибуција
 • Управување со товарно возило и да имате возачка дозвола Ц категорија
 • Да се грижите за хигиената и одржување на чистотата на возилото како и негово соодветно паркирање и сместување.
 • Да вршите истовар и утовар според потребите
 • Одговара за квалитетна и ефикасна дистрибуција на стоки до купувачите на пазарот и до други организациски единици во компанијата со цел да бидат квалитетно и навремено услужени.

 

Како да аплицирате:

 • Доколку ги поседувате потребните вештини и искуство за да се приклучите на нашиот тим, аплицирајте за оваа позиција на нашата веб страна http://eurotabak.com.mk/kariera/, и ќе бидете исконтактирани од тимот на Човечки Ресурси на  Еуро Табак.

 

 • Краен рок за аплицирање: до 25.02.2022
ДАЛИ СТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ?